Isännöinti Samit

Vuonna 2012 perustettu Isännöinti Samit Oy on kevytrakenteinen edullinen Isännöintitoimisto rivitaloille ja pienille kerrostaloyhtiöille. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt Ruskon, Vahdon, Paattisten ja Turun alueella.

Kokemuksemme sekä rakennustekniseltä puolelta että taloushallinnosta sekä toimiva verkosto paikallisten palveluntarjojien suhteen on toimintamme perustana.

Normaalin isännöinnin lisäksi tarjoamme räätälöityjä palveluja niille pienille taloyhtiöille jotka haluavat hoitaa osan isännöinnin osa­alueista talkoovoimin. Esimerkiksi siten että hoidamme taloushallinnon ja vastikeseurannan.

Isännöintipalvelumme osa­-alueet

Taloushallinto ja laskenta

Laskutamme taloyhtiön vastikkeet ja maksut. Perimme erääntyneitä saatavia kuukausittain käyttäen aktiivisesti eri kanavia. Perinnästä aiheutuvista kustannuksista vastaa velallinen.

Hoidamme taloyhtiön kirjanpidon ja pankkiasiat. Hyväksymme ja maksamme laskut. Laadimme tilinpäätösehdotuksen. Teemme veroilmoituksen ja toimitamme sen verottajalle. Laadimme talousarvioehdotuksen kerran vuodessa. Tavanomaiset taloushallinnon tehtävät sisältyvät kiinteään vuosiveloitukseen. Mikäli yhtiössä ei ole siirrytty vielä etäluettaviin mittareihin, sähkölaskuista voidaan periä erillisveloitus. Vesilaskutus sisältyy vuosiveloitukseen.

Tekninen kiinteistönhallinta ja ­suunnittelu

Huolehdimme, että kiinteistönhoitosopimukset ovat voimassa. Hoidamme yhteydenpitoa huoltoyhtiöön ja muihin sidosryhmiin taloyhtiön etujen varmistamiseksi. Teemme hallituksen kanssa yhteistyössä kiinteistön kunnossapitosuunnitelman Seuraamme kiinteistön sähkön ja veden kulutusta sekä muita ylläpitomenoja tehden tarvittaessa korjausehdotuksia. Pidämme yllä asunto­osakeyhtiön huoltokirjaa ja muutostyörekisteriä.

Vaativissa teknisen isännöinnin tehtävissä ja vesieristyksiin liittyvissä tarkastuksissa käytämme luotettaviksi todettuja ulkopuolisia asiantuntijoita. Muutostyöilmoitusten käsittely ja tarkastuskäynnit erillisveloitushinnaston mukaisesti, vaativa tekninen isännöinti todellisten kulujen mukaan. Yhtiön muutostöissä kustannuksista vastaa yhtiö ja osakkaan muutostöissä kaikista kustannuksista (valvonta ja ilmoituksen käsittely) vastaa työtä pyytävä osakas.

Kokoukset

Isännöitsijä kutsuu koolle yhtiökokoukset hallituksen kanssa sovitulla tavalla, osallistuu yhtiökokouksiin ja laatii niistä pöytäkirjan. Hallitus voi pitää kokouksia myös ilman isännöitsijää, jolloin hallituksen jäsenet laativat pöytäkirjan ja toimittavat sen isännöitsijälle.

Yhteydenpito hallitukseen ja asukkaiden tiedottaminen

Isännöitsijä seuraa aktiivisesti viikoittain taloyhtiön taloutta, kassatilannetta ja kulukehitystä raportoiden hallitukselle vähintään neljännesvuosittain, tarpeen ilmaantuessa useammin. Lisäksi hallitus saa aina pyytäessään veloituksetta tietoa. Isännöitsijä tiedottaa asukkaita ajankohtaisista asioista

Asukas­ ja sidosryhmäpalvelut

Toimitamme viipymättä isännöitsijäntodistukset, lainaosuuslaskelmat ja muut tarvittavat tiedot eri sidosryhmille. Laskutus tilaajalta erillisveloitushinnaston mukaisesti.

Muut hallituksen osoittamat tehtävät

Isännöitsijä hoitaa sovittaessa muita hallituksen osoittamia tehtäviä erillisveloitushinnaston mukaista korvausta vastaan.

Yhteydenottolomake